Tech

Ekspertë nga Facebook dhe Booking po vijnë në Kosovë

“PowerToHR” po e sjell edicionin e dytë në Prishtinë me shumë befasi dhe emrat më të spikatur të burimeve njerëzorë në kompanitë më me ndikim në fushën e teknologjisë dhe jo vetëm. Samiti i Burimeve Njerëzore që organizohet nga platforma #1 e punësimit, KosovaJob po vjen më 22 shkurt në Klan Arena në Kosovë. “PowertoHR”, pas një edicioni të suksesshëm …

Më Shumë

Messenger lanson veçorinë e shumëkërkuar për mesazhet

Messenger ka lansuar veçorinë për editimin e mesazheve të dërguara, diçka e ngjashme e parë edhe në WhatsApp. Për ta bërë këtë, mbani shtypur mesazhin që do të ndryshoni dhe pastaj klikoni tek opsioni “edit”. Ju keni kohë deri në 15 minuta për ta ndryshuar një mesazh. Sipas veçorisë ju do të jeni në gjendje të modifikoni një mesazh të …

Më Shumë

Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Kreu i bankës më të madhe në Shtetet e Bashkuara goditi kriptovalutat në një seancë dëgjimore të Kongresit amerikan, duke sugjeruar se e vetmja arsye pse ekzistojnë kriptomonedhat janë financimet e paligjshme, duke i bërë thirrje qeverisë të “shkatërrojë” industrinë prej 1.7 trilion dollarësh. Në një seancë dëgjimore përpara një paneli bankar të Kongresit, CEO i JPMorgan Chase, Jamie Dimon, …

Më Shumë