Ulutash viziton KFOR-in në Mamushë dhe Prizren: Këto ekipe mbajnë kontakte me komunitetet lokale

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutash, ka zhvilluar sot vizita në komunën e Mamushës dhe atë të Prizrenit.

Ai ka takuar personelin e KFOR-it të caktuar në dy nga ekipet ndërlidhëse të monitorimit të KFOR-it që veprojnë në mbarë Kosovën, raporton Klan Kosova.

“Kjo është thelbësore për suksesin e misionit tonë, pasi na lejon të kuptojmë më mirë nevojat e popullatës lokale dhe implikimet e tyre për sigurinë”, ka shkruar ai në platformën X.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *