Daily Archives: January 16, 2024

”S’është material për t’u krekosur VV-ja”, AAK publikon letër të 2019-ës ku Haradinaj porositi Jawlenët

Drejtori i Informimit në AAK, Lulëzim Blaka, ka publikuar një pjesë – aneks të letrës së 26 prillit 2019, nr.prot. 2468/2019 dërguar nga ish-kryeministri Ramush Haradinaj, për sekretarin Mike Pompeo dhe u.d. të Sekretarit të Mbrojtjes. Letra sqaron planin afatshkurtër dhe afatmesëm, që përfshin edhe Javelin, për periudhën 2 deri 4 vjeçare (2021 – 2023), përcjell kosovalajm.net ”Armatimi anti-tank, nuk …

Më Shumë

13-vjeçarja që u lëndua nga bombola e gazit në Kçiq do të dërgohet për trajtim jashtë vendit

13-vjeçarja që u lëndua nga bombola e gazit në Kçiq të Mitrovicës do të dërgohet për trajtim jashtë vendit. Ajo deri më sot është trajtuar në Klinikën e Anestezionit me mjekim intensiv. 13-vjeçarja është rekomanduar nga mjekët për trajtim jashtë vendit për shkak që ka djegie të shkallës së dytë dhe të tretë, përcjell Kosovalajm,net Kujtojmë se 15 persona mbetën …

Më Shumë

KFOR-i ofron pako ushqimore dhe veshmbathje për familjet në nevojë

Gjatë javës së kaluar Regjimenti i MSU-së, përmes ekipit të tij CIMIC, ka bërë disa donacione të mallrave thelbësore si ushqime dhe veshmbathje për familjet në nevojë të të gjitha etnive në mbarë Kosovën. “KFOR-i është plotësisht i fokusuar në zbatimin e përditshëm të mandatit të tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit …

Më Shumë