Daily Archives: January 14, 2024

Policia sekuestron pesë pushkë gjysmautomatike në Prizren

Policia e Kosovës në Prizren ka njoftuar se në dy raste të ndara, kanë shoqëruar pesë persona në rrugën “Lubiqevë-Jeshkovë, pasi u kanë gjetur pesë armë pa leje. Rastin për Klankosova.tv e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit, Shaqir Bytyqi, i cili theksoi se të njëjtit dyshohen se kishin dalë për gjueti. “Gjatë komtrollit të …

Më Shumë

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë.

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë. Esati qe disa vite është duke punuar maksimalisht për dokumentimin e krimeve serbe të kryera në Kosovë gjatë periudhës të luftës të vitit 1998-99. Esati po bënë një punë vullnetare që ti publikoj të gjitha krimet, torturat dhe …

Më Shumë