Deshmi nga lufta postuar nga ESAT SHALA

25 vite më parë në kohë lufte u themelua radio dhe zëri qe e m’poshti kasapin e ballkanit Sllobodan Millosheviq.

Respekt për këta burra dhe trima të UÇK-së qe ishin pjës e luftës dhe e kësaj radio.

Check Also

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë.

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *