Kryetari i Vushtrris Ferit Idrizi Kujdes të veçantë i kemi kushtuar kontratave afatgjate 1-3 vite, që të jenë në përputhje me Kornizën Afatmesme Buxhetore të komunës sonë.   

12,281,862.00€ dhe 170 projekte do të realizohen me planin e prokurimit për vitin 2024

 

Me planin e aprovuar të prokurimit, Komuna e Vushtrrisë do zhvillojë këto aktivitet:

 

– 60 kontrata për furnizim në vlerën 1,416,768.00€,

– 48 kontrata për shërbime në vlerën e parashikuar prej 1,096,350.00€,

– 62 kontrata për punë në vlerën e parashikuar prej 9,668,744.00€, dhe

– Konkurset e projektimit në vlerën e parashikuar 50,000.00€ .

 

Plani i Prokurimit për këtë vit, i cili është bërë në koordinim me drejtoritë, është hartuar duke u bazuar në buxhetin e vitit 2024, në mënyrë që ky plan të jetë konkret dhe t’i përgjigjet nevojave të qytetarëve.

 

Kujdes të veçantë i kemi kushtuar kontratave afatgjate 1-3 vite, që të jenë në përputhje me Kornizën Afatmesme Buxhetore të komunës sonë.

 

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *