Stërvitjet në Ujman, KFOR-i publikon pamjet (VIDEO)

Para disa ditësh ushtarët e misionit të NATO-s në Kosovë, kanë kryer stërvitje speciale në Ujman.

Ndër sot, KFOR-i i ka publikuar pamjet nga ky ushtrim të kryer nga Lagunari italian.

“KFOR-i është plotësisht i fokusuar në zbatimin e përditshëm të mandatit të tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit 1999 – për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në #Kosovë dhe lirinë e lëvizjes”, thuhet në njoftimin e KFOR-it transmeton kosovalajm.net

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *