Policia e trafikut në qytet gjindet në gjum

Fotolajm: Kështu bllokohet parkingu tek Pediatria në MItrovice nga disa qytetarët që shkojnë të pijnë kafe ndërsa nënat detyrohen t’i bartin fëmijët në duar nga mungesa e hapësirës.

Kjo gjendje e parkimit te pediatria ne mitrovice nuk e kan vetem sod po thujse gjdo dit ketu mungon ligji njoftohet 192 per bllokim te parkingut dhe nuk intervenojn ketu është munges e zbatimit te ligjit


 

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *