Kurti publikon foto nga kazerma “Adem Jashari”, me ushtarë e oficerë, në praninë edhe të Ministrit të Mbrojtjes, Ejup Maqedoncin dhe Komandantin e Ushtrisë, Bashkim Jasharin 🇽🇰

Kurti publikon foto nga kazerma “Adem Jashari”, me ushtarë e oficerë, në praninë edhe të Ministrit të Mbrojtjes, Ejup Maqedoncin dhe Komandantin e Ushtrisë, Bashkim Jasharin 🇽🇰

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *