Drejtori Artan Berisha falenderon stafin për punen dhe kontributin që bën gjatë keti viti dhe ja uron Viti e ri 2024

Të nderuar qytetar,

 

Në fundin e vitit 2023, dua të falënderoj stafin e drejtorisë për Gjeodezi, Kadaster dhe Pronë për punët dhe angazhimin maksimal gjatë këtij viti.Së bashku arritëm një përmbyllje të suksesshme me rezultate të dukshme.

Më lejoni që në emër timin dhe familjes time të ju uroj Vitin e Ri 2024 të gjithëve.

 

Qoftë ky vit i mirëqenies për familjet tona.

GËZUAR 2024!

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *