Ekzekutohen shtesat prej 100 euro për pensionmarrësit

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se janë ekzekutuar shtesat e njëhershme prej 100 euro për 287 mijë e 684 pensionmarrësit.

Murati, këtë e ka bërë të ditur me anë të një postimi në llogarinë e e tij, duke thënë detaje.

“Pas të gjitha përgatitjeve teknike nga stafi i MFPT, sot kemi arritur të ekzekutojmë shtesat e njëhershme për të gjithë pensionmarrësit si në vijim:

– Pensionistët e moshës

– Kategoritë e luftës

– Pensionet për aftësi të kufizuara

– Pensionet familjare dhe të invaliditetit në punë, dhe

– Pensionet e parakohshme, për ata që marrin më pak se 500 euro”, thuhet në njoftim.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *