Inspektorati në Mitrovicë-Vushtrri në gjumë të thellë rrezik i madh për punëtorët e ndertimit

Nuk i kanë paisjet mbrojtëse përsonale nuk kan këshilltar për Siguri dhe Shëndet në Punë e që është obligim ligjor

Arsyeja kryesore e ikëjes nga vendi është pa siguria në Punë, rreziku i madh për jetën është një ndër arsyjet kryesore pse rinija po ik nga Kosova. Me qenë se kompanit nuk po krijojnë kushte pune e që e kanë obligim me ligjin për Siguri dhe Shëndet në Punë 04/L-161.

Inspektorati i punës totalisht në gjumë e që është zbatues i ligjit të Punës.

 

 

 

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *