Arian Tahiri Nënkryetari komunes së Mitrovice njofton

 

Po merr formë objekti modern i QKMF-së në Mitrovicë, i cili po bëhet me bashkëfinancim të Shoqatës Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit” dhe Komunës së Mitrovicës.

 

Ky projekt i madh është krenari e qeverisjes tonë, pasi zgjidh një nga problemet më të mëdha të qytetit, duke ju ofruar pacientëve hapësira të pastra dhe dinjitoze për trajtim.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *