Sonte Artan Berisha së bashkë me Kryetarin e AKR-së Gjergj Beka

Sonte Artan Berisha së bashkë me Kryetarin e AKR-së Gjergj Beka patëm nderin që të pranojm mirënjohje nga Klubi i Veteranëve të Futbollit të Mitrovicës në shenjë respekti për kontributin dhe mbështetjen e dhënë Veteranëve të Mitrovicës.

Çdo herë në shërbim të qytetit.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *