Shefkia Group Ben Pastrimin dhe Ngjyrosje e gjdo Objekti

 

Pastro Shtepin Tuaj me Shefkia Group

Bejn Pastrimin

Shtepive

Banesave

Lokaleve

Pastrimi i kauqave

Tepiave

Dezinfektimi me avull

si dhe shum Oferta Sherbime per ngjyrosje ne menyre profesionale.

Ngjyrosje

Shtepiave

Banesave

Lokaleve

Zyreve ETJ… Vetem me Shefkia Group Per kontakt 049 162 182

 

Check Also

Njihuni me Erhan Rrakateli nga Mitrovica, Lagjia e Boshnjakve

Erhan Rrakateli nga Mitrovica , Lagjia e Boshnjakve 3 Vellezerit RRAKATELI e raujte amanetin token …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *