15 fermerët përfitues sot kanë pranuar mekanizëm bujqësor në vlerë 63 mijë euro.

15 fermerët 👨‍🌾 përfitues sot kanë pranuar mekanizëm bujqësor 🚜 në vlerë 63 mijë euro.
Për herë të parë në Mitrovicë, kemi shpërndarë pajisje për mbjelljen e misrit 🌽 dhe grurit 🌾 duke shënuar një hap të rëndësishëm drejt modernizimit të praktikave bujqësore. 🙌
Fermerët 👨‍🌾 përfitues të këtij mekanizmi bujqësor janë liderë 👏 në fushën e tyre dhe mund të konsiderohen si fermerët 👨‍🌾 më të mëdhenjë të qytetit tonë të cilët kontribuojnë mjaftë shumë në avancimin e këtij sektori.
Ky projekt ka një rëndësi të jashtëzakonshme 😎 për fermerët tanë. Përveçse ua lehtëson punën, investimi ynë shërben si katalizator për rritjen e kapacitetit 📈 të kultivimit, kjo do të sjellë jo vetëm një prodhim më të pasur dhe cilësor, por gjithashtu do të ndihmojë në avancimin e bujqësisë së qytetit tonë. 🙌

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *