Specialja në pushim dimëror deri më 5 janar

Gjykata Speciale do të jetë në pushim dimëror nga sot deri më 5 janar të vitit të ardhshëm.

Kjo gjykatë bën të ditur se gjatë kësaj nuk do të mbahen seancat gjyqësore

“Gjatë kësaj periudhe nuk mbahen seanca gjyqësore dhe disa nga shërbimet jothelbësore do të jenë në minimum. Megjithatë, gjykata mbetet plotësisht funksionale dhe puna vazhdon në të gjitha seksionet e DHSK-së (Dhomat e Specializuara të Kosovës). Gjatë pushimit mund të paraqiten parashtrime dhe përveç nëse gjykatësit kanë urdhëruar ndryshe, afatet gjyqësore vazhdojnë të jenë në fuqi”, bëhet e ditur në një njoftim të Speciales, transmeton KosovaLajm.net

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *