Papa lejon bekimin e çifteve homoseksuale


Martesa për të gjithë tani është e mundur edhe në Kishën Katolike. Papa Françesku hap rrugën për bekime për çiftet homoseksuale.

Sipas përkthimit zyrtar në gjermanisht, ai flet për “mundësinë e bekimit të çifteve në situata të parregullta dhe çifteve të të njëjtit seks”.

“Është një revolucion në Vatikan”, është përshkrimi i parë i mediave të afërta me Papën

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *