FASh-i dhe FSK-ja kryejnë me sukses stërvitjen Fekeni23

Ministri i Mbrotjes së Shqipërisë, Niko Peleshi, ka bërë të diture se sa regjimenti i Operacioneve Speciale dhe Regjimenti i tretë i Këmbësorisë së FSK-së përfunduan me shumë profesionalizëm stërvitjen #Fekeni23.

“Kjo stërvitje intensive tregoi aftësitë e shkëlqyera të koordinimit të trupave, në zbatim me procedurat standarde të NATO-s në një mjedis operacional të përbashkët”.

“Së bashku, më të fortë për Shqipërinë dhe Kosovën”, ka thënë Peleshi./KosovaLajm.net

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *