Drenushës që serbët ia prenë dorën si 4-vjeçare, sot si mërgimtare jeton e lumtur në Gjermani

Drenushë Gashit, më 07 prill, forcat serbe ia kishin prerë dorën, vrarë nënën dhe vëllanë e vetëm 4 vjeçar.

Pamjet e saja teksa shikon kamerën, me një imazh pa një dorë, kishin bërë xhiro nëpër mediat ndërkombëtare, shkruan Portali Mërgata.

Sot, Drenusha ka bërë 30 vjet.

Ajo jeton në Gjermani, bashkë me burrin e saj Dardanin dhe ka një djalë me emrin Akil.

Jeton e punon në Bon të Gjermanisë. Një histori vërtetë frymëzuese.

 

Check Also

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë.

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *