“Ka kaluar koha e policëve me radar, është koha për zgjidhje teknologjike”

Avokati dhe profesori i kriminalistikës, Driton Muharremi ka thënë se ka kaluar koha e policëve me radar, njëherit duke shtuar se tash është koha për zgjidhje teknologjike.

Reagimi i tij vjen pas aksidentit tragjik në Prizen ku vdiqën tre persona.

Muharremi thekson se duhet të ketë radar statik dhe sinjalizime për radar sikur në vendet perëndimore.
“Ngjarja tragjike e mbrëmshme në Prizren jep alarmin qe institucionet e sigurisë në këtë rast MPB dhe policia urgjentisht të marrin masa për parandalimin e aksidenteve! Në kohën e teknologjisë së avancuar ka kaluar koha e policëve me radar!

Kjo metodë jo vetëm që nuk ka efikasitet por edhe iu jep policëve të trafikut të drejtën që ata me vendosë kujt i shqiptojnë gjobë e kujt jo, pra një farë çmuarje e lirë e vendimit për gjobë ose marrje patenti dhe ju jep shpresë vositësve se ndoshta mua nuk me kap radari!”, ka shkruar ai ndër të tjera.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *