BORA VËSHTËRSON QARKULLIMIN NË PREVALLË, VETURAT BLLKOHEN RRETH 2 ORË

Reshjet e borës që po vazhdojnë të bien në viset malore, ka vështërsuar qarkullim në rrugën Reçan – Prevallë. Në pamjet e siguruara nga TV Prizreni, shihet se bora është e dendur dhe se drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë kujdes. Nga atje vozitësit thonë që kanë mbetur të bllokur mbi 2 orë në rrugë. Ndëresa para pak minutash kanë dalur edhe ekipet për pastrimin e rrugëve.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *