Akuza për mashtim e vjedhje – Violeta Kukaj fiton betejën gjyqësore ndaj ish-bashkëshortit

Këngëtarja Violeta Kukaj e ka fituar betejën gjyqësore ndaj ish bashkëshortit të saj i cili e akuzonte për vjedhje/mashtrim. Këtë e ka bërë të ditur avokati i këngëtarës Skender Musa.

Ish bashkëshortit të saj Faik Retkocerit i është caktuar dënim në kohëzgjatje prej 2 vitesh me kusht që në afat prej 3 viteve nuk do të kryej vepër penale të ngjajshme.

Sipas avokatit gjatë procesit gjyqësor është vërtetuar se ish bashkëshorti i kënëgëtares nuk vuan nga ndonjë çrregullim mendor ashtu siç ishte pretenduar.

“Gjatë këtij procesi gjyqësor është vërtetuar se i dënuari nuk vuan nga ndonjë çrregullim mendor, është vërtetuar se veprën penale e ka kryer me dashje direkte duke qenë në dijeni për pasojat që mund ti shkaktohen palës së dëmtuar si dhe në bazë të ekspertizës nga Instituti i Forenzikës Neuropsikiatrike të Kosovës është vërtetuar se i dënuari të gjitha veprimet që i ka ndërmarrë në kohën e kryerjes së veprës penale dhe gjatë periudhës së ndarjes bashkëshortore ka qenë me vetëdije të plotë dhe nuk ka pasur ndonjë çrregullim që do të ndikonte në vullnetin e tij”, thuhet në njoftimin e avokatit.

Më tutje avokati Musa është shprehur se sulmi nga i dënuari përmes emisionit “Shihemi në gjyq” ka hutuar opionin publik.

“E ndodhur para një presioni të paparë në kohën kur femiciti në Republikën e Kosovës është rritur, në kohën kur numri i dhunës ndaj grave, numri i vrasjeve ndaj grave është rritur, sulmi i orkestruar nga i dënuari përmes emisionit të porositur Shihemi në gjyq ka hutur opinionin publik në Shqipëri dhe në Kosovë se kinse Violetë Kukaj ka kryer vepra të ndryshme penale”, ka shkruar avokati.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *