Mos Organizimi i pastrimit e kanalzimeve ne qytetin e vushtrris

Fotolajm: Mjafton 1 orë të reshura që të vështirësohet qarkullimi i këmbësorëve në udhëkryqin e rrugëve “Blerim Zuqaku” dhe “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Vushtrri

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *