Kosovari mbetet në aeroportin e Dusseldorfit, kishte biletë false

Një mërgimtari nga Gjermania ardhja në Kosovë i kushtoi gati trefishi i parave, të cilat i kishte planifikuar. Por ai u mashtrua me një biletë joekzistente nga një kompani e shitjes së biletave.

Me vetëm 185 euro, kosovari kishte prerë biletën dydrejtimëshe Dusseldorf – Prishtinë e Prishtinë – Dusseldorf nga ”Sky Ticket”, kompani kjo të cilën e kishte gjetur në rrjetin social Facebook.

Me gëzimin që po vinte në Kosovë dhe se kishte gjetur biletë me çmim të mirë, më 26 nëntor, ai u nis për në aeroport. Por buzëqeshja iu ngri te sporteli kur punëtorja e aeroportit i kumtoi lajmin se bileta të cilën e posedonte ishte false.

Mërgimtari, i cili deshi të mbetej anonim, në rrëfimin e tij për Kiksin ka thënë se komunikimi me ”Sky Ticket” dukej aq korrekt saqë nuk i ngjallte frikën e dyshimit se edhe mund të ishte mashtrim.

 

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *