”Devolli Corporation” shpallet Tatimpaguesi i vitit 2023

”Devolli Corporation”, është shpallur Tatimpaguesi i vitit 2023 në Kosovë.

Ky çmim sonte korporatës iu dha nga Oda Ekonomike e Kosovës, e të cilin e pranoi përfaqësuesi i saj, Adriatik Kelmendi.

Eventi u mbajt në ambientet e Klan Arena, në të cilin ishin pjesë rreth 400 biznese dhe shumë përfaqësues diplomatikë të cilët shërbejnë në Republikën e Kosovës.

 

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *