FERIT IDRIZI punon me intezitet ne Qytetin e Vushtrris Ndërtimi i shkollës “Mustafë Venhari”🏫

 

Ndërtimi i shkollës “Mustafë Venhari”

Bashkë me nxënësit e shkollës “Mustafë Venhari” e vumë gurthemelin për 🚧 ndërtimin e objektit të ri të shkollës, për të cilin kemi ndarë 1,078,258.00 euro.

Me përfundimin e punimeve 👩‍🏫👨‍🏫nxënësit e mësimdhënësit do të kenë kushte adekuate për mësimnxënie e mësimdhënie.

Ngritja e cilësisë në arsim dhe përmirësimi i infrastrukturës shkollore është një nga prioritetet e vazhdueshme të qeverisjes time.✅

#përqytetarët #përnxënësit

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *