Inter Steel eksportuesi më i madh i prodhimeve nga metali

InterSteel është një frim gjigante e suksesit e cila gjindet në Prishtinë Lagjia Arberi.

President i firmes : Bujar Reka

 

Inter Steel e ka prioritet prodhimin e produkteve të përpunuar nga metali. Prodhimi kryesor janë profile të ndryshme metalike në formë të gypave. Kjo kompani pa një mbështetje institucionale sot fal kualitetit të lartë është bere një nga eksportuesit me të mëdhenj qoftë në rajon dhe në vende të tjera evropiane. Prodhimet e saj i plotësojnë te gjitha standardet dhe kriteret Ajo ka të punësuar afër 100 veta.

Check Also

Njihuni me Erhan Rrakateli nga Mitrovica, Lagjia e Boshnjakve

Erhan Rrakateli nga Mitrovica , Lagjia e Boshnjakve 3 Vellezerit RRAKATELI e raujte amanetin token …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *