Ju tashmë këni hy në histori dhe do të mbeteni përgjithmon heronjë të Kosovës së lirë.

Falemderit dëshmor, martirë, veteran dhe invalid.

Ju tashmë këni hy në histori dhe do të mbeteni përgjithmon heronjë të Kosovës së lirë.

Check Also

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë.

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *