Drejtoreshen e re të spitalit në Mitrovicë nuk e formatin mjekët: Vonesa e mjekut krijon nervozizëm dhe numër të madh të pacientëve


Dje spitali i Mitrovicës është bërë me ushtruesen e re të detyres së drejtorit. Laura Nushi nga Gjakova ka marrë drejtimin e këtij institucioni shëndetësorë.

Por duket se kjo pozitë se kjo pozitë është emëruar një mjeke në mungesë të një kuadri tjetër apo lidhje partiake, shkruan KosovaLajm

Qysh në ditën e parë të saj në krye të spitalit “Sami Haxhimehemti”, mjekët tjerë duket se nuk e “formatin” fare.

Në repartin e Oftamologjisë sipas orarit, mjeku do të duhej të ishte në vendin e punës, por kur ora po shënon 11:00, doktori nuk shihet.

Kjo vonesë ka shkaktuar nervozizëm dhe pakënaqësi të qytetarëve të cilët kanë pasur kritika ndaj menaxhmentit të ri.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *