Bedri Hamza i mbush me karrige e tavolina shkollat e çerdhen e Mitrovicës

Kryetari i Mitrovicës, Bedri Hamza, ka njoftuar se shkollat dhe çerdhja e Mitrovicës janë inventarizuar.

Nga postimi i tij, shihen edhe shumë karrige e tavolina që janë dërguar nëpër institucione arsimore, shkruan “Jepi zë”.

“Javën po e përmbyllim me inventarizimin e çerdhes publike dhe shkollave në Mitrovicë. Ashtu siç kam premtuar, edhe po i realizojmë!”, shkruan Hamza.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *