Krimi ndaj ëshrave të dëshmorve në Polac Drenic

Ketu ishin te varrosur mbi 200 dëshmor, ne mesin e tyre edhe motra ime Luljeta Shala, disa vite mê parë këta u zhvarrosen me bager duke i lënë një pjes te madhe të eshrave në këtë vend, ky është krimi me ç’njerzor qe mundet me bere nje shtet ne liri ndaj atyre qe na sollen lirin, keta nuk e kane meritu një gjë të tillë, dhe deri me sot askush nuk e ka marr guximin me folë për ketë krim.

Check Also

Suedia dërgon trupa në vijën e frontit të NATO-s, ushtria përgatitet për anëtarësim

Suedia do të dërgojë trupa luftarake në Letoni, ndërsa vendi po përgatitet për anëtarësimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *