Vija e frontit Malet e Berishes 1

luftimet ne Gryken e Llapushnikut vazhduan gjate githe vitit 1999 dhe asnjehere forcat serbe nuk arriten ta thyejn UÇK-ne. Popullata civile e cila ndodhej ne keto male nuk ra asnjeher ne duar te ushtrise serbe. Ushtria serbe ne pamundesi te hyje me kembesori ne keto ane, granatoj deri edhe me raketa popullesine civile.

Check Also

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur nga organet e sigurimi shtetëror të serbisë.

Esat Shala, i cili është vëllau i Dëshmorës të kombit, Luljeta Shala, qenka kërcënuar hapur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *